Schela profesionala de aluminiu

Schela profesionala de aluminiu

Schela aluminiu profesionista si ultra usoara din aluminiu este indragit de meseriasii constructori. Dar poate ca si oamneii de rand au nevoie pentru periade scurte de schela. Ori fiind nevoiti sa repare singur ceva la casa, garaj, ori meseriasul de la cine primesc ajutor nu are propria schela.
Exista solutii si pentru astfel de cazuri se pot inchiria schela aluminiu de lucru, pe roti usor de montat si transportat. Asfel aveti ocazia sa alegeti cele mai profesionale schele, ca sa lucrati in siguranta.
Dispunem de o gama larga de schele dupa marimea de inaltime, dupa marimea podinei de lucru, dupa latimea, dupa greutatea si sarcina maxima.
Dimensiunile podinei pot fi dupa cum urmeaza
• 1,6 x 0,7 m
• 2,5 x 0,7 m
• 1.8 x 0,6 m
• 1,6 x 1,4 m
• 2,5 x 1,4 m
Inaltimea de lucru poate sa variaza de la 4 m pana la 13 m.
Fiind compuse din sistem modular, se pot achizitiona module suplimentare, astfel crescand inaltimea de lucru.
Componentele fiind fabricate din aluminiu extrudat spre deosebire de placa de alumini indoita, astfel fiin mult mai rezistente decat tabla sudata. Pentru cresterea sigurantei prin cresterea stabilitatii traversele sunt fabricate din otel zincat.
Sunt placate cu o suprafata antiderapanta podinele de lucru, avand o grosime de 8-10 mm.
Deasemenea Schela aluminiu profesionista are roti pivotante cu frana.
Protectia de rasturnare a shelei in timpul lucrarii pe el este asigurata de estacade de otel.
O schela profesionista confectionta din aluminiu fiind ceva profi poate sa variaza inaltimea de lucru, suprafata podinei., inaltimea maxima de schele, iar sarcina maxima poate sa junga chiar si pana la 200 kg/ metru patrat.
Deci puteti sa ne cautati cu incredere pentru afacerea dumneavoastra cat mai reusita. Daca aveti nevoie si de scari sau alte accesorii. Noi va stam la dispozitia dumneavoastra, sa raspundem la intrebarile ivite, sa va ajutam la nevoile si cerintele dumneavostra.

,,