Atomedical

Atomedical

Anul acesta este o sărbătoare pentru noi, pentru echipa Atomedical din care fac parte, deoarece anul acesta sărbătorim 10 ani de la prima zi, în care am început să ne punem sufletul in această companie, 10 ani de când ne putem numi mândrii echipa Atomedical Vest. În acești 10 ani minunați ne-am străduit, chiar putem spune că ne-am pus și sufletul in acest job, pentru a ridica nivelul calității produselor noastre și pentru a îngriji o relație supremă cu pacienții și colaboratorii noștri, cu mulți dintre ei putem afirma că avem deja o relație de prietenie.

Din vreme în vreme ne adunăm toată echipa Atomedical la un loc, nu doar pentru a ne cunoaște și mai bine, ci și pentru a învăța unul de la celălalt, povestind situații în care unul dintre noi a greșit. Nu doar momentele în care am procedat corespunzător le împărtășim unul cu celălat, ci și momementele unice, prin care ne putem da elan.

Datoria noastră este să oferim clientelei noatre doar lucruri utile, dar și de calitate înaltă. Pentru ca acest lucru să poată să funcționeze corespunzător, lucrăm foarte mult în echipă sfătuindu-ne cu clienții noștri și medici specialiști. În anul 2017 s-a născut brandul „Atomed” care ne este de folos primind feed-backuri reale atât din partea medicilor specialiști, cât și din partea pacienților noștrii. Brandul încontinu se dezvoltă, adaptând metode noi de dispositive medicale. Unii dintre colegii mei, membrii companiei Atomedical încearcă să fie prezenți la fiecare târg internațional de medicamente și dispozitive medicale, în așa fel cunoscând toate noutățile de dispozitive medicale.
Ne-am extins chiar și pe internet, ne puteți găsi pe platformă online, deoarece ne este foarte important să economisim timpul clienților noștrii chiar și prin acest mod. Pe webshopul nostru puteți cere ajutor telefonic de la colegii mei, care vă vor îndruma spre cel mai potrivit produs pentru dumneavoastră.

Colegii mei au studii în domeniul recuperării, ortezării-protezării, și domeniul managmentului. În aceste domenii ei se dezvoltă pe zi ce trece.
„Familia Atomedical” ne dorim să rămânem uniți, plini de ambiție, îndrăzneală, integrație și elan pentru a ne atinge scopurile comune, cele de a oferii clientelei noastre atât produse cât și servicii perfecte.